top of page

Wat doen wij

Voor al uw veranderingen in en om het huis zijn wij uw partij. Van het hangen van een raampje tot een complete verbouwing kunt u bij ons terecht! Door meer dan 15 jaar ervaring als all-round timmerman kunnen wij alles voor u realiseren. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Als u op de foto klikt krijgt u meer foto's te zien

Schuren & Overkappingen

Voor het laten bouwen van zelf ontworpen schuren en overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.

U maakt een schets en wij tekenen dit voor u uit.

Helemaal naar uw eigen wens en smaak.

Ramen,Deuren & Kozijnen

Het plaatsen van ramen,deuren en kozijnen doen wij al meer dan 13 jaar. Ook kunnen we een tekening maken als u uw kozijnen anders in wilt delen.

Dakkapellen

Wilt u meer ruimte op uw bovenverdieping, dan is een dakkapel de ideale oplossing. Wij komen de dakkapel inmeten en uw wensen doorspreken. Wij plaatsen de dakkapel in 1 dag. Tevens kunnen wij de binnenafwerking voor onze rekening nemen.

Ook voor het vervangen van uw verouderde dakkapel kunt u contact opnemen.

Tuinmeubelen & Vlonders

Een heerlijke zithoek waar u kunt ontspannen? Een tafel waar u met familie of vrienden aan kunt eten? Al deze meubels kunnen we volledig voor u op maat maken.

Ook het plaatsen van een vlonder is geen probleem voor ons.

Interieur

Bent u uw oude interieur zat of heeft u een nieuwe woning?

Wij kunnen voor u de volledige verbouwing uitvoeren.

Met veel oog voor detail kunnen we u veel advies geven en dit realiseren.

 

Badkamers

Kunt uw badkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Of wilt u een volledige nieuwe badkamer, bel of mail ons gerust!

We kijken wat de mogelijkheden zijn en verzorgen de complete verbouwing.

Houtrot Herstel

Sinds 18-11-2016 zijn wij Officieel erkend Repair Care Systeem Professional geworden. U kunt bij ons terecht voor beginnende houtrot vergevorderd en zeker ook als u twijfels heeft. Wij komen dan de schade opnemen en maken daar een passende oplossing voor, zodat uw kozijn er nog jaren tegen kan.

Is het kozijn niet meer te herstellen kunnen we u ook altijd een goede offerte aanbieden voor gehele vervanging.

 

Aanbouwen

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u uw woonkamer, keuken of andere deel van uw woning wilt uitbreiden. Wij komen langs en maken voor u een schets, zodat u een beeld krijgt wat er mogelijk is. Door deze schets te bespreken en aan te passen, kunnen voor u de perfecte aanbouw realiseren. Door verschillende materialen te gebruiken kunnen we ook een offerte op maat maken.

 

bottom of page